مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات
الموقع يرحب بكل زوارنا الكرام ويتمني لكم الاستفادة وننتظر مشاركتكم عبر الموقع والاميل
مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات
الموقع يرحب بكل زوارنا الكرام ويتمني لكم الاستفادة وننتظر مشاركتكم عبر الموقع والاميل
مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات

منتدى يخدم طلبة المدرسة وأولياء الأمور والمعلمين
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
تطمح المدرسة في خلق جيل من الطالبات الواعيات فكرياً والمسايرات لتكنولوجيا العصر بطريقة ايجابية ومتميزات اخلاقياً ومتفاعلات مع مجتمعهن
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

 

 الفراخ الكنتاكي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امل مرسي
المشرف العام
امل مرسي


عدد المساهمات : 347
تاريخ التسجيل : 22/04/2010

الفراخ الكنتاكي   Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ الكنتاكي    الفراخ الكنتاكي   Emptyالأربعاء يونيو 22, 2011 6:52 pm

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
انهرده كانت اجازة الرجيم فطبعا لازم ابوظ النظام بجد فعملت فراخ كنتاكي
كول سلو وثوميه ورز بالبهار والجزر اخدت طريقتي من اخت في المنتدى في موضوع خامس مرة بنقول يا ترى بتعملي الاكله ازاي ؟؟ بس انا ناسيه بصراحه مين بس طبعا بشكرها جدا
اول حاجة

الفراخ الكنتاكي
المقادير
فرخة مقطعه 8 اجزاء
ملح
فلفل
زنجبيل
ثوم
ماء بصل
بهار فراخ
بابريكا
كسبرة ناشفه
شطة
مسطردة
حبهان
2م خل
1 عصير لمون
بيض
حليب
بقسماط كورن فليكس
الطريقة
نغسل الفراخ ونقطعها ونتبلها بكل التوابل ونتركها 24 ساعه في التبيلة ونشقق الفراخ بسكينه حادرة ورفيعة
نشيل الفراخ من التتبيلة ونضعها في البيض والحليب طبعا عليه فلفل اسود وبعدين البقسماط والكورن فليكس المطحون وانا حطيت شطه عشان يكون سبايسي
ونتركها في الفريزر لمده ساعه ونقليها في زيت غزير ساخن
الفراخ الكنتاكي   11263324906

الفراخ الكنتاكي   41263324906

الكلوسلو
المقادير
كرنبه صغيرة
3 جزر مبشور
ملح بسيط
م ص خل
3 م ك سكر
علبه زبادي
3 م مايونير
ربع كوب حليب
الطريقة
نقطع الكرنب تقطيع رفيع جدا ونضيف عليه الجزر وباقي الخلطه وتترك في الثلاجه ساعه او اكتر


الفراخ الكنتاكي   71263324906

الفراخ الكنتاكي   Quote
poosy cat
مشاهدة الملف الشخصي
ابحث عن المزيد من مشاركات poosy cat

الفراخ الكنتاكي   Post_old 12/01/2010, 09:58 م #2
poosy cat
vbmenu_register("postmenu_11054495", true);

مشرفة سابقة
الفراخ الكنتاكي   Starالفراخ الكنتاكي   Starالفراخ الكنتاكي   Starالفراخ الكنتاكي   Star

الملف الشخصي:تاريخ التسجيل: 17/04/2005
رقم العضوية: 55203
البلد: اسكندريه عروس البحر المتوسط
المشاركات: 2,744
الجنس: أنثى
الدولة: الفراخ الكنتاكي   Eg


تقييم العضو:قوة التقييم: 87

الفراخ الكنتاكي   Reputation_posالفراخ الكنتاكي   Reputation_posالفراخ الكنتاكي   Reputation_posالفراخ الكنتاكي   Reputation_posالفراخ الكنتاكي   Reputation_posالفراخ الكنتاكي   Reputation_highposالفراخ الكنتاكي   Reputation_highposالفراخ الكنتاكي   Reputation_highposالفراخ الكنتاكي   Reputation_highposالفراخ الكنتاكي   Reputation_highposالفراخ الكنتاكي   Reputation_highpos


الأوسمة
الفراخ الكنتاكي   User_offline
الارز بالبهار
المقادير
2 كوب رز مصري
بصلة رفيعه مبشور
جزرة مبشورة
ملح
فلفل
م ص كاري
حبهان
قرفة
زبدة
2ونصف كوب ماء
الطريقة
نشوح البصل والبهار مع بعض في الزبدة ونضيف الجزرة ونقلبهم تقلبتين
نضيف الرز بعد غسيله وتصفياه ونقلبه معاه يفلفل
نضيف الماء ونتركه يغلي وبعدين نضعه على نار هادئه جدا
الفراخ الكنتاكي   01263324906


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ الكنتاكي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الفراخ المقرمشة بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات :: الاقتصاد المنزلى-
انتقل الى: