مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات
الموقع يرحب بكل زوارنا الكرام ويتمني لكم الاستفادة وننتظر مشاركتكم عبر الموقع والاميل
مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات
الموقع يرحب بكل زوارنا الكرام ويتمني لكم الاستفادة وننتظر مشاركتكم عبر الموقع والاميل
مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات

منتدى يخدم طلبة المدرسة وأولياء الأمور والمعلمين
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
تطمح المدرسة في خلق جيل من الطالبات الواعيات فكرياً والمسايرات لتكنولوجيا العصر بطريقة ايجابية ومتميزات اخلاقياً ومتفاعلات مع مجتمعهن
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

 

 مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة )

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امل مرسي
المشرف العام
امل مرسي


عدد المساهمات : 347
تاريخ التسجيل : 22/04/2010

مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة ) Empty
مُساهمةموضوع: مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة )   مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة ) Emptyالأحد أغسطس 22, 2010 3:24 pm

مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة ) 1282068876

المقادير/

1\4 كيلو كنافه
2كوب سمنه سايحه
1/2 كوب سكر بودره

الطريقه
نجيب الكنافه ونقطعها حتت صغيره اوىىىىىىىى
وبعدين نكون مسيحين السمنه ونحطها عليها ونشربهالها كويس اوى ولو لقتيها محتاجه سمنه تانى حطى
دى بتختلف من حد للتانى
وبعدين حطى السكر البودره وقلبيه كويس اوى فيها ولو حباها مسكره اكتر زودى دى حاجه ترجعلك
بعد كده هاتى صينيه متوسطه وادهنيها بشويه سمنه وعليها رشه دقيق
وحطى الكنافه فيها واضغطى عليها كويس اوى اوى مهمه جدا النقطه دى
بعد كده حطى عليها باقى السمنه على الوش ودخليها الفرن تستوى على نار منوسطه 200 درجه
لحد ماتستوى وطلعيها من الفرن واقلبيها واسقيها شويه شربات بس مش كتير

نيجى للبسبوسه
المقادير
كيس بسبوسه
علبه زبادى
معلقه شاى بيكنج بودر
1/3 كوب سمنه او زيت
الطريقه
نخلط كل المكونات مع بعض كويس اوى لحد ما العجينه تبقى ماسكه فى ايدينا ولكن تبقى طريه شويه وتعالى حطاها على الكنافه وافرديها كويس فى الصينيه وزوقيها زى ما تحبى انا حطيت سودانى ولوز وبندق
وحطيها فى الفرن على نفس درجه الحراره وهو طبعا هيكون سخن لاننا لسه مطلعين منه الكنافه
وسيبيها نصف ساعه ولما وشها يحمر خرجيهاواطفى النار واسقيها باقى الشربات ودخليها الفرن تانى وسيبيها تبرد
فيه وبعد ما تبرد قطعيها وممكن تحطى عليها كريم شا نتيه او قشطه زى ما تحبى

بس ياستى
لو عاوزه الشربات كمان اهو
2 كوب سكر على2 كوب ميه وعصير 1/2 ليمونه وحطيهم على النار لحد قبل ما يعقد
يعنى اول ما تشوفى الرغاوى بقت دهبى طفى عليه وسيبيه يبرد

ودلوقتى ده طبقين بالهنا والشفا لاول فتوكتين حلوين هيخوشوا يقيموا ويقولولى رايهم ايه
مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة ) 1282070640


وده الشكل النهاءي للصنية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مطبخ رمضاني جدا (طريقة عمل الكنافة بالبسبوسة )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مطبخ رمضاني جدا
» مطبخ رمضاني جدا ( لقمة القاضي الزلابيه)
» طريقة عمل كبدة اسكندراني من مطبخ امل
» الكنافة بالموز والمكسرات
»  مطبخ حواء

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدرسة نجيب محفوظ الثانوية بنات :: الاقتصاد المنزلى-
انتقل الى: